Palvelumme

Kuvassa kotimainen Aino polkupyörä vuodelta 1938. Samanlainen on projektina työn alla ja tällä hetkellä se on täysin purettuna osiin ja odottaa ruosteiden poistoa.


Huolto

Huoltopalvelu sopimuksen mukaan. Kartoitetaan yhdessä mitä pyörällesi kannattaisi tehdä, niin et suotta maksa turhista huoltotoimenpiteistä. Pyörän kunto on yksilöllinen valinta. Toiselle riittää että pyörä liikkuu, kun polkimesta vääntää, toinen haluaa, että kaikki laakerit pyörii viimeisen päälle ilman kitinöitä ja pyörä pitää olla justiinsa eikä melkein. Siksi haluan kartoittaa ensin pyörän käyttäjän kanssa huoltotarpeen ja laajuuden.

Korjaus

Jos pyörä menee rikki, on korjauksen aika. Meillä et maksa vian etsinnästä tai ongelman ratkaisun etsimisestä, vaan pelkästä korjaustyöstä. Korjaustyö 25€/h alv. 24%.


Vara- ja lisäosat

Ketjuja, vaijereita, vaijerinkuoria sekä jarrupaloja löytyy tällä hetkellä varastosta. Lisäksi varastossa on kattava valikoima käytettyjä pyöränosia. Maahantuojan varastosta saadaan tarvittaessa lisäosia nopeasti. Tuoteluettelo julkaistaan lähiaikoina.


 

Mikan Pyörä | Kaikki oikeudet pidätetään 2020
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!